برگزاری مسابقه عکاسی با موضوع پاییز در دانشگاه

۰۸ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۱ کد : ۵۳۲۳ معاونت فرهنگی
همزمان با فصل پاییز و تغییر چهره فضای دانشگاه و خوابگاه به همت امور فرهنگی مسابقه عکاسی با موضوع پاییز در دانشگاه ، در دومین ماه از پاییز برگزار شد .
این مسابقه  همزمان در واحد خواهران دانشگاه و خوابگاههای دانشجویی برگزار و مورد استقبال دانشجویان هنرمند قرار گرفت. در ادامه این طرح، نمایشگاهی از آثار برگزیده شرکت کنندگان در واحدخواهران و خوابگاه برپا خواهد شد.
گفتنی است  این مسابقه  آذر ماه ویژه دانشجویان پسر ساکن خوابگاههای دانشجویی نیز برگزار و به شرکت کنندگان کارت هدیه استخر رایگان اهدا می شود. علاقمندان می توانند آثار خود را به اتاق فرهنگی خوابگاه برادران و یا اتاق 285 خانه فرهنگ تحویل نمایند.