برگزاری برنامه

۰۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۲ کد : ۵۳۱۳ معاونت فرهنگی
برگزاری برنامه "حنجره ایی برای آرمیتا" با حضور حامد زمانی مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

گفتنی است حامد زمانی خواننده جوان موسیقی پاپ کشور است که با ترانه‌هایی چون "دیروز، امروز، فردا" (تیزر اول برنامه دیروز امروز فردا) تحریم ، قلاده‌های طلا، مکر شیطان ( با شعر میلاد عرفان‌پور که به مسلمانان میانمار و همه مستضعفین جهان تقدیم شد) به فضای فرهنگی  معرفی شد.

ترانه «تحریم» به خوانندگی «حامد زمانی» و در پاسخ به گزافه‌گویی‌های بیگانگان توسط دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی منتشر شد.

حامد زمانی در پی انتشار این سرود در یادداشتی نوشته است:

.