برگزاری سلسله نشست های مهدویت با عنوان

سلسله نشست های مهدویت با عنوان "آخرین نشانه" به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه کاشان و توسط کانون فرهنگی نگاه سبز ، با هدف ترویج فرهنگ مهدویت و کادر سازی جامعه منتظر دانشگاهی از 8آبان لغایت27 آذر ماه در سالن اجتماعاتدانشکده مهندسی برگزار می شود.
برگزاری سلسله نشست های مهدویت با عنوان

مهدی اعرابی دبیر کانون نگاه سبز گفت : بزم آرا و شمس علی از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه و استاد شهبازیان از اساتید بنیاد حضرت مهدی موعود در این نشستها مباحث مهدویت را تدریس خواهند کرد.

وی افزود : برگزاری اردوهای فرهنگی،و نشستهای نقد فیلم از جمله فعالیتهای فوق برنامه این نشستها است . ودر پایان نیز به شرکت کنندگان در این دوره آموزشی گواهی از سوی مرکز تخصصی مهدویت اعطا خواهد شد .