دومین جشنواره حرکت ویژه انجمن های علمی به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه کاشان بیست و نهم مهرماه برگزار می شود

دبیر دومین جشنواره حرکت، گفت: این جشنواره علاوه بر نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای انجمن های علمی با برنامه های متنوع دیگری شامل مسابقه علمی، نقاشی، طراحی، بازی فکری و کارگاه ها و سمینارهای تخصصی نیز همراه است.

ˈ
امیده بافنده، وسعت نمایشگاه این جشنواره را 700 مترمربع ذکر کرد و افزود: مهندسی برق، معدن، عمران، کامپیوتر، مکانیک، شیمی، علوم کامپیوتر، ریاضی، آمار، معماری، صنایع دستی، باستان شناسی، فرش، جامعه شناسی، روان شناسی، زبان و ادبیات فارسی و رباتیک انجمن های علمی شرکت کننده در این نمایشگاه هستند.
وی تاکید کرد: همچنین، مراکز کارآفرینی و رشد دانشگاه نیز در این نمایشگاه حضور دارند.
وی، ایجاد شور و نشاط در دانشجویان، نمایش پتانسیل ها و توانایی های انجمن های علمی و انتخاب برترین آثار به منظور حضور در چهارمین دوره جشنواره سراسری حرکت را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
گفتنی است پنجمین مرحله ملی  جشنواره حرکت 8 لغایت 10 آبان ماه سال جاری در دانشگاه شهید بهشتی سالن همایش ها برپامی گردد.