آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس در جمع بیش از 1100 دانشجوی جدید الورود دانشگاه کاشان

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس همزمان با دهه کرامت به همراه مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود در سالن آمفی تئاتر فیض دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این مراسم که در جمع بیش از 1100 دانشجوی جدیدالورود دانشگاه کاشان برگزار می شد، حاج حسین یکتا از سرداران دفاع مقدس و از راویان مناطق عملیاتی به مناسبت هفته دفاع مقدس به خاطره‌گویی و سخنرانی در خصوص رشادتها و دلاوری های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس پرداخته و شهدا را بهترین الگو در طی مسیر جوانان معرفی نمودند.

گفتنی است اجرای تئاتر  و ضیافت شام از دیگر برنامه های این مراسم بود .