دوره آموزش مهارتهای دانشجویی ویژه دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه کاشان برگزار شد.

این دوره با تأکید هیأت رییسه دانشگاه و همکاری سایر مسئولین آموزشی و دانشجویی همزمان با شروع سال تحصیلی جدید و برای 1110 دانشجوی جدیدالورود مقطع کارشناسی در 9 گروه با حضور اساتید متخصص در هر زمینه برگزار گردید. در پایان ارزیابی دوره توسط تیمی از اساتید علوم اجتماعی دانشگاه کاشان انجام گرفت.

معاونت فرهنگی دانشگاه کاشان با هدف تسریع در فرآیند رشد دانشجویان جدیدالورود و کمک به عبور از مرحله دانش‌آموزی به دانشجویی، اقدام به برگزاری دوره مهارتهای دانشجویی نموده و در آن ایده‌آلهای مورد انتظار از دانشجویان را در حوزه‌های تحصیلی، دینی، فرهنگی و اجتماعی مورد توجه قرار داد.

براین اساس و با بهره‌گیری از مشاوره اساتید مجرب و کارشناسان فرهنگی دانشگاه اولویتهای حوزه‌های ذکر شده تحت عناوین اخلاق تعلیم و تربیت، فراز و نشیب‌های جوانی، قوانین آموزشی، مهارتهای تحصیلی، برنامه‌ریزی و مدیریت زمان، فرصتهای شغلی، جهان رسانه و تغذیه، تحرک و ورزش انتخاب گردیدند.

گفتنی است برگزاری  ویژه برنامه دفاع مقدس با حضور سردار یکتا ، کاشان گردی، بازدید از خانه های تاریخی و بازدید از مجموعه باغ پرندگان قمصر از جمله برنامه های تفریحی ویژه دانشجویان جدیدالورود شرکت کننده در این دوره آموزشی بوده است .