کارگاه بررسی نظام حقوقی زن در اسلام در واحد خواهران برگزار شد

۰۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۳ کد : ۵۲۹۸ معاونت فرهنگی
کارگاه بررسی نظام حقوقی زن در اسلام، با حضور حجه الاسلام محمد رضا کدخدایی کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی و استادیار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ، در دو جلسه به صورت همزمان در واحد خواهران و خوابگاه، ویژه دانشجویان دختر برگزار شد .

در این جلسات استاد کدخدایی به تبیین  دیدگاه اسلام در مورد جایگاه زن پرداخته و به سوالات دانشجویان در خصوص ارث، دیه و ... پاسخ گقتند.

نویسنده کتاب "مجازاتهای اسلامی؛ چیستی و چرایی سنگسار" در این کارگاه با اشاره به فیلم ضد ایرانی و ضد اسلامی "سنگسار ثریا " به نقد این فیلم پرداخته و نظر اسلام را در این خصوص بیان داشتند .