برگزاری دوره های اموزش فن بیان و خوشنویسی در خوابگاه برادران

دومین دوره آموزشی «فن بیان و سخنوری» با حضور حجه الاسلام امیدی و دومین دوره آموزش خوشنویسی (نستعلیق، تحریری) با حضور استاد حسن انصاری در خوابگاه برادران برگزار می شود.

دومین دوره آموزشی «فن بیان و سخنوری» با حضور حجه الاسلام امیدی، روزهای سه شنبه هر هفته بعد از نماز عشا در خوابگاه شهید احمدی روشن (برادران) و با شرکت دانشجویان خوابگاهی برگزار می گردد. به گفته کارشناس فرهنگی خوابگاه برادران در پایان این دوره به دانشجویان شرکت کننده در کارگاه، گواهینامه شرکت در دوره از طرف مدیریت فرهنگی دانشگاه کاشان اهدا خواهد شد.

همچنین دومین دوره آموزش خوشنویسی (نستعلیق، تحریری) با حضور استاد حسن انصاری روزهای یکشنبه هر هفته در سالن اندیشه مجتمع خوابگاهی برادران و با شرکت دانشجویان علاقمند به این هنر اصیل ایرانی، برگزار می گردد. گفتنی است به دانشجویان شرکت کننده در دوره، گواهینامه ای  از طرف مدیریت فرهنگی دانشگاه کاشان اهدا خواهد شد