برپایی نمایشگاه بانوی ایرانی، پوشش اسلامی در دانشگاه کاشان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۴:۱۵ کد : ۵۳۵۹ فرهنگی
.

به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن نمایشگاه "بانوی ایرانی، پوشش اسلامی" با حضور رییس دانشگاه و جمعی از مسئولان شهرستان طی مراسمی در دانشگاه کاشان گشایش یافت. رییس دانشگاه کاشان در این مراسم حفظ حجاب و  پوشش اسلامی برای زنان را از ضروریات دین مقدس اسلام دانست و گفت: یکی از نشانه های فرهنگ اسلامی عفاف و حجاب است.

دکتر عباس کتابی، با گرامیداشت سالروز ولادت فاطمه زهرا(س) و روز زن افزود: بانوان جامعه ما به خصوص دانشجویان باید چگونگی زندگی و سیره آن حضرت را در مسایل مختلف بویژه عفاف و حجاب الگو و سرمشق زندگی خود قرار دهند.وی، به هجمه فرهنگی و تبلیغات گسترده شبکه های مجازی دشمنان بر علیه فرهنگ ما اشاره کرد و اظهار داشت: وظیفه بانوان است که از گوهر ناب حجاب دفاع و محافظت کنند.رییس دانشگاه کاشان، برگزاری این نمایشگاه را یک اقدام نمادین در راستای حفظ و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برشمرد و ابراز امیدواری کرد: که برگزاری این نمایشگاه شروعی برای توجه بیشتر به فرهنگ اسلامی باشد.

عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه کاشان نیز در این مراسم حفظ حجاب را به بانوان تاکید کرد و گفت: کشف حجاب سوغاتی است که صهیونیست ها بر ما تحمیل کردند.حجت الاسلام عبدالله موحدی محب با بیان اینکه دشمن بدحجابی و بی حجابی را بر ما تحمیل کرده است افزود: بانوان بایستی توجه بیشتری به حفظ و رعایت عفاف و حجاب خود داشته باشند.وی، حجاب را مصونیت برای بانوان دانست و اظهار داشت: عامل بسیاری از فسادها و گناه ها بدحجابی است.

این نمایشگاه  به همت کانون دانشجویی عفاف و حجاب (عروج) و مدیریت فرهنگی دانشگاه و با همکاری مراکز فنی و حرفه ای شهرستان کاشان تا 13 اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاههای دانشگاه کاشان برای بازدید علاقمندان دایر است.نمایش مد و لباس، برش، دوخت و دوزلباس، غرفه های لباس محلی، رنگرزی سنتی پارچه و محصولات فرهنگی در طرح و انواع مختلف به همراه طرح صدف (با نمایش زنده لباس اسلامی) از محصولات ارائه شده در این نمایشگاه است.در این نمایشگاه همچنین انواع چادر و مانتو در مدل و طرحهای مختلف و البسه حجاب با تخفیف 10 تا 30 درصد به فروش می رسد.