تشکیل کانون دانشجویی گفتمان در دانشگاه کاشان

۰۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۳:۱۸ کد : ۵۳۵۱ فرهنگی
.

کانون گفتمان دانشگاه کاشان ، 30 بهمن ماه با حضور دکتر زارعی مدیر فرهنگی ، دکتر سهراب زاده دبیر کرسی های آزاد اندیشی و جمعی از فعالین فرهنگی رسما گشایش یافت.

گفتنی است کانون گفتمان ، نهادی است متشکل از دانشجویان علاقه مند به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی که در نظر دارند در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی و طبق آیین نامه کانون های فرهنگی دانشجویان مصوب مورخ 2/4/88 وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به فعالیت بپردازند.

این کانون به منظور ایجاد فضای گفتگو و تبادل آراء بین دانشجویان و دانشگاهیان و نیز زمینه سازی برای برپایی کرسی های آزاد اندیشی با توجه به منویات مقام معظم رهبری، در چارچوبی منطقی پایه گذاری شده است .

اهداف کانون

1. ایجاد محیطی مناسب جهت ترویج فرهنگ تفکر و پرسشگری در بین دانشجویان.

2. ایجاد انگیزه و دغدغه فرهنگی در بین دانشجویان به منظور تحقیق و مطالعه پیرامون اولویتهای فرهنگی، مذهبی، اجتماعی.

3. معرفی کتاب و نشر فرهنگ کتابخوانی.

4. بسترسازی جهت ارتقاء کمی و کیفی کرسی های آزاد اندیشی