برگزاری جشنواره دانشجویی به مناسبت گرامیداشت دهه فجر

۱۸ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۳:۱۸ کد : ۵۳۴۶ فرهنگی
.

جشنواره دانشجویی به مناسبت دهه مبارک فجر،  همراه با برنامه های متنوع  در فضای باز مقابل سلف دانشجویان در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: در این جشنواره دانشجویان در مسابقات دارت، طناب کشی، طراحی، خطاطی، کاریکاتور عکاسی و فیلمبرداری شرکت کردند.

دکتر محمد شریف زارعی افزود: پس از برگزاری مسابقات  در رشته طراحی آقایان علی خلیلی و مصعب طاهرزاده و خانم ها محبوبه خاکبازان به عنوان نفرات نخست و نادره آریافر و سارا برقعی به عنوان نفرات دوم معرفی شدند.

وی اظهار داشت: مجید فلاحتی، رشیدخامه ای، محمد علی محمدی، دانیال متین پور، مصطفی اکبری نیز در مسابقات دارت برادران به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند.

وی خاطر نشان کرد: مهسا زارع حسینی، زهرا تقوایی یزدلی، زهرا حق گشا، فرزانه برات، زهرا ترابیان نیز نفرات برگزیده مسابقات دارت خواهران را کسب کردند.

وی، دانیال متین پور، سید محمد علی چاوشی، مرتضی ملکی، محمد علی محمودی، حمید رمضانی را نفرات برگزیده مسابقه طناب کشی گروه 1 برادران و احمد حسینی، یاشار اسدالهی، علیرضا میرزایی، ابراهیم شریفی، فرزاد حصاری را به عنوان نفرات برگزیده گروه 2 این رشته ذکر کرد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، با بیان اینکه نفرات برگزیده دیگر رشته ها نیز پس از داوری به زودی اعلام می شود افزود: برگزیدگان این دوره مسابقات بعد از دهه مبارک فجر برای دریافت هدایای خود به خانه فرهنگ اتاق 285 مراجعه کنند.