نشست صمیمی ریاست دانشگاه با دانشجویان فعال فرهنگی

۱۸ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۶ کد : ۵۳۳۱ نهاد مقام معظم رهبری
نشست صمیمی ریاست دانشگاه دکتر کتابی با کارشناسان فرهنگی ، دانشجویان فعال در تشکلهای دانشجویی، کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی در محل سالن کنفراس دفتر ریاست برگزارشد.

در این نشست که با حضور دکتر هاشمی (معاون فرهنگی) ، دکتر زارعی(مدیر فرهنگی) و حجه الاسلام خادمیان (مسئول دفتر نهاد رهبری) برگزار شد دانشجویان دغدغه های فرهنگی و مشکلات پیشروی فعالیت های فرهنگی را مطرح و خواستار حمایت بیش از پیش مسئولین دانشگاه از فعالیتهای دانشجویی شدند.

گفتنی است در این نشست دکتر کتابی با اشاره به سال مقاومت اقتصادی اولویت بندی در اجرای فعالیتهای فرهنگی را از مسائل مهم دانسته و بر حمایت دانشگاه از حرکتهای هدف مند فرهنگی تاکید کردند.