تجلیل از نخبگان بسیجی دانشگاه کاشان در جشنواره علم تا عمل

۱۸ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۶ کد : ۵۳۲۹ نهاد مقام معظم رهبری
اساتید و دانشجویان نخبه بسیجی دانشگاههای شهرستان کاشان در آیینی تجلیل شدند.

حجه الاسلام ناصر رفیعی در سخنرانی در جمع نخبگان، خود شناسی، خداشناسی ، وظیفه شناسی و آسیب شناسی را چهار مشخصه علم حقیقی دانست. و با اشاره به ویژگی های علم حقیقی گفت بایستی علمی آموخت که موجب تقویت روحیه تواضع، اخلاص و زهد و تقوا شود.

در ادامه مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کاشان آقای صدوقی ، هدف از تجلیل نخبنگان بسیجی را انعکاس فعالیت علمی دانشجویان بسیجی و اتحاد بیشتر جهت فعالیتهای بعدی دانست. وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت علم ابزاری برای کسب قدرت در جامعه کنونی است.

در پایان این آیین دکتر جواد صفایی به عنوان استاد نمونه بسیجی و دکتر محمد شریف زارعی، نواب همتیان، حمید رضا بزرگر، سعید امیر و فاطمه ترنجی پور به عنوان  دانشجویان نخبه بسیجی دانشگاه کاشان همراه با دیگر دانشجویان نخبه و مبتکر بسیجی شهرستان، با حضور روسای دانشگاه ها و فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج تجلیل شدند.

گفتنی است این دانشجویان در زمینه ارائه مقالات و ابتکارات دارای رتبه های برترعلمی بودند.