برگزاری دوره های آموزش تجوید و تقسیر قرآن کریم درخوابگاه برادران

۱۶ آبان ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۹ کد : ۵۳۱۷ انتصابات جدید وزارت علوم تحقیقات وفن آوری
دومین دوره آموزشی تفسیر قرآن کریم از سوره مبارکه «یوسف» در خوابگاههای برادران برگزار می گردد.

دومین دوره آموزشی تفسیر قرآن کریم از سوره مبارکه «یوسف» در خوابگاههای برادران دانشگاه برگزار می گردد.

زمان: روزهای یکشنبه هر هفته از ساعت 20 تا 21 در سالن اندیشه مجتمع خوابگاهی و از ساعت 21 تا 22 در نمازخانه خوابگاه شهید احمدی روشن. با حضور استاد سید جابر پیمبرپور (حافظ کل قرآن کریم و از طلاب علوم دینی)

همچنین دومین دوره آموزشی تجوید قرآن کریم روزهای یکشنبه هر هفته ساعت 18:30 تا 19:30 در سالن اندیشه مجتمع خوابگاهی برادران برگزار می گردد. استاد این دوره، برادرسید میثم پیمبرپور (از طلاب حوزه علمیه، حافظ کل قرآن کریم و از شاگردان درس تفسیر حضرت آیه الله جوادی آملی) می باشد.

دانشجویان علاقمند به شرکت در این دوره ها می توانند جهت ثبت نام  به دفتر فرهنگی خوابگاه و یا اتاق 285 خانه فرهنگ مراجعه نمایند.