نماز عید سعید قربان در دانشگاه کاشان برگزار شد.

۰۶ آبان ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۸ کد : ۵۳۱۴ اخبار فوق برنامه
نماز عید سعید قربان همزمان با سراسر کشور با حضور جمع زیادی از دانشجویان با همکاری هیأت دانشجویی فاطمیون و مدیریت فرهنگی در مسجد دانشگاه کاشان برگزار شد.
نماز عید سعید قربان در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، در خطبه های نماز عید سعید قربان، به  بحث اقتدا به حضرت ابراهیم به عنوان یک عمل عاشقانه یعنی قطع شدن از دنیا و اتصال به خداوند متعال اشاره کرد و گفت: حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: هر روزی که در آن گناه نشود عید است.

حجت الاسلام خادمیان ، همچنین در خطبه دوم این نماز مباحثی را در خصوص مسائل سیاسی روز بیان داشت و افزود: با توجه به حدیث شریف امام صادق علیه السلام که می فرمایند: العالم بزمانه لا تهجم علیه اللوابس، انسان باید به حوادث زمانه خود آگاه باشد.

برگزاری دعای ندبه، نماز عید و ایراد خطبه به امامت حجت الاسلام خادمیان مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه، قربانی کردن گوسفند و صرف صبحانه از جمله برنامه های مراسم عید سیعد قربان در این دانشگاه بود.

این مراسم که با مداحی حاج حسین ربانی نیز همراه بود مورد استقبال دانشجویان این دانشگاه قرار گرفت.